CAMERE ȘI OFERTE DE PREȚ

Cele mai bune servicii și condiții de relaxare

Cele 33 de camere din Kristal Hotel sunt gândite și amenajate cu toată atenția de către specialiștii noștri și în același timp, dorim să ne concentrăm în permanență asupra așteptărilor și nevoilor tale. De aceea, vei găsi în oferta noastră camere Twin Deluxe, Double Deluxe, Superior Kristal și Premium Kristal, ultimele două fiind spații consacrate unora dintre cele mai rafinate și exigente gusturi.

 • Twin Deluxe
  Am pregătit pentru tine o cameră învăluită în rafinament și asta în special datorită texturilor și materialelor premium folosite, dar și cromaticii sofisticate. O eleganță susținută de finisajele și accesoriile de cea mai bună calitate, de la corpurile de iluminat și până la piesele de mobilier alese cu bun-gust. Baia devine un adevărat adept al confortului și este locul în care vei găsi toate accesoriile de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat răsfățat.
  RON 460 pe noapte
 • Double Deluxe
  Surprinde rafinamentul și subtilitatea unui spațiu înconjurat de cele mai bune materiale, o combinație între modern și simplu, dar cu elemente surprinzătoare din sticlă de ce mai bună calitate și lemn natural cu textură unică! Iluminatul ambiental este inclus subtil și armonios în camerele Double Deluxe pentru a oferi noi perspective spațiului, iar ție nu îți rămâne altceva de făcut decât să trăiești experiența absolută a confortului.
  RON 460 pe noapte
 • Superior Kristal
  Adresate celor mai fine gusturi, dar și celor celor care apreciază spațiile generoase, camerele Superior Kristal sunt perfecte pentru momentele în care ai nevoie atât de un spațiu dedicat odihnei, cât și unul amenajat pentru socializare și relaxare, prin zona de living pe care o vei găsi în interiorul acestora. Accentele aurii, în combinație cu materialele de cea mai bună calitate oferă acestor spații o notă distinctă, una pe care suntem siguri că ești nerăbdător să o trăiești.
  RON 570 pe noapte
 • Premium Kristal
  Cu o capacitate de 4 persoane, camerele Premium Kristal oferă rezidenților săi o experiență luxuriantă, rezervată celor mai alese gusturi. Un spațiu compartimentat excelent, într-o zonă de zi cu living generos și o zonă de noapte, acolo unde vei găsi pe lângă piesele de mobilier clasice și un dressing elegant. Sanctuarul camerei, baia, este o combinație excelentă între materiale naturale, nobile, lemnul și marmura, o îmbinare în tendințe care va încălzi spațiul și totodată momentele tale de relaxare.
  RON 690 pe noapte
Sari la conținut