EVENIMENTE

Cele mai bune servicii și condiții de relaxare

Fiecare zi poate marca un eveniment special la Kristal Hotel. Dacă îți dorești să faci o surpriză cuiva drag cu o petrecere privată ori una tematică sau vrei ca duminicile tale să aibă un gust deosebit, la mesele de brunch organizate de noi, trebuie doar să ne contactezi și vom avea grijă ca totul să iasă ireproșabil. De asemenea, te poți folosi de spațiul și facilitățile din cele două săli de conferință din interiorul hotelului, pentru evenimente corporate de neuitat și nu numai.

Concurs – Câștigă o noapte de cazare și Spa la Kristal Hotel (09.06.2021 – 25.06.2021)

Participă în perioada 09-25.06.2021 la concursul „Câștigă o noapte de cazare și SPA la Kristal Hotel”. Mai multe detalii puteți găsi pe pagina noastră de Facebook. Regulamentul concursului poate fi descărcat aici.

Deschidere Kristal Hotel

Vestea mult aşteptată a deschiderii celui mai nou hotel din Focşani a sosit! KRISTAL HOTEL FOCSANI îşi deschide oficial porţile!!! Evenimentul de inaugurare va avea loc pe 26 Noiembrie 2020, începand cu ora 13:00 şi suntem nerăbdători să spunem primului client care păşeşte în recepţie: ’’Bine aţi venit la Kristal Hotel!’’ Hotelul clasificat la 4 …

Sari la conținut