Deschidere Kristal Hotel

Vestea mult aşteptată a deschiderii celui mai nou hotel din Focşani a sosit!
KRISTAL HOTEL FOCSANI îşi deschide oficial porţile!!!
Evenimentul de inaugurare va avea loc pe 26 Noiembrie 2020, începand cu ora 13:00 şi suntem nerăbdători să spunem primului client care păşeşte în recepţie: ’’Bine aţi venit la Kristal Hotel!’’
Hotelul clasificat la 4 stele, este structurat în 33 de spaţii de cazare, însemnând camere double – twin, camere double – matrimonial, camere Premium, camere Superior. Toate spaţiile de cazare au finisaje şi dotări elegante.
Restaurantul şi barul de zi, cu o capacitate de 110 locuri la interior, oferă oaspeţilor o ambianţă de neuitat ,băuturi ultrafine şi preparate culinare de excepţie; tot la parter se află şi terasa exterioară cu o capacitate de 56 de locuri.
Sălile de ședințe reprezintă locurile în care se iau decizii importante pentru companie, se semnează contracte valoroase, se negociază proiecte care asigură viitorul în business şi vă punem la dispoziţie cele două săli de conferinţă, menite să asigure confortul echipei sau clienților dumneavoastră, să încurajeze creativitatea și concentrarea.
Binemeritatele momente de relaxare se pot desfaşura în zona SPA: masaj, jacuzzi, baie turcească, salină, saună, sală de sport.
Kristal Hotel şi noua înfăţişare reprezintă imaginea fineţii şi a rafinamentului pe care dorim să le promovăm în rândul comunităţii şi al turiştilor din judeţul Vrancea şi nu numai.
Vă aşteptăm cu drag!
Sari la conținut