DESPRE NOI

POVESTEA ÎNCEPE CU NOI...

… o echipă tânără și entuziastă și dorința noastră de a construi și transforma Kristal Hotel într-un loc emblematic pentru orașul Focșani și împrejurimi, un spațiu în care noi am văzut un potențial imens încă de la început. Suntem o echipă de constructori care a ridicat unele dintre cele mai moderne ansambluri rezidențiale pentru cetățenii din orașul Focșani, iar acum ne dorim să oferim comunității un hotel care să ofere spații de cazare sofisticate și moderne. Este primul nostru proiect hotelier, însă ce ne recomandă înainte de toate, sunt experiența și expertiza de peste 13 ani în domeniul construcțiilor.

Localizarea excelentă, la intrarea în Focșani, la doar 15 minute de centru, clădirea elegantă pe care am amenajat-o pentru Kristal Hotel, dar și facilitățile și serviciile pe care le oferim clienților noștri sunt doar câteva motive pentru care vei alege hotelul nostru, atunci când vii în vizită sau organizezi un eveniment important. Aspirația noastră este ca hotelul nostru să devină un loc reprezentativ pentru orașul Focșani, un spațiu în care eleganța, luxul și relaxarea să vorbească de la sine.

KRISTAL HOTEL

De la trecut la prezent

Suntem o echipă de vizionari, de aceea atunci când am ajuns pe Bulevardul București la nr. 16, am știut că fosta clădire ce a găzduit Institutul de proiectare al orașului Focșani și mai apoi, sediul unei universități private va renaște sub semnătura noastră. Îndată ce planurile echipei noastre au înaintat, am optat pentru consolidarea clădirii, dar și pentru îmbunătățirea ei, astfel că am decis să mai adăugăm un etaj la construcția finală.

Hotelul și noua sa înfățișare sunt imaginea luxului și a rafinamentului pe care dorim să le promovăm în rândul comunității și al turiștilor. Serviciile oferite, personalul dedicat și atenția la detalii sunt doar câteva dintre elementele cu care ne-am propus să te cucerim, iar următoarea ta vizită sau următorul eveniment în Focșani să constituie o nouă rezervare la Kristal Hotel, locul tău preferat de relaxare.

DE CE SĂ ALEGI KRISTAL HOTEL?

Suntem cel mai nou hotel de 4 stele din Focșani și ne declarăm absolut mândri de acest statut. Imaginea ta este importantă pentru noi, de aceea dacă îți dorești ca tu și invitații tăi să primiți cele mai bune condiții de cazare, relaxare, dar și de organizare în cazul unor conferințe, recepții, prezentări sau alte evenimente private, avem pentru tine spațiul perfect. Te vei putea bucura de confortul ridicat atât în interiorul camerelor, cât și în exteriorul acestora, fie că alegi să servești o cină elegantă la restaurantul nostru modern de la parterul clădirii, sau te bucuri de o sesiune de masaj la ultimul etaj din Kristal Hotel. Suntem pregătiți și dedicați nevoilor tale, pentru ca momentul tău de relaxare de lux să înceapă la noi.

NE MÂNDRIM CU

347 OASPEȚI MULȚUMIȚI
128 CAMERE REZERVATE
3 EVENIMENTE GĂZDUITE
784 MESE SERVITE

MEMBRII ECHIPEI

O echipă de 4 stele

MUȘAT ANA GABRIELA

MUȘAT ANA GABRIELA

Manager Kristal Hotel
DUMITRACHE DORINA

DUMITRACHE DORINA

Recepționer Șef
ZAINEA MARCEL

ZAINEA MARCEL

Bucătar Șef
DIACONU ALEXANDRU

DIACONU ALEXANDRU

Bucătar Șef
LECA COSMIN

LECA COSMIN

Șef Sală
TĂRULESCU EDUARD

TĂRULESCU EDUARD

Șef Sală
Sari la conținut